Politika zasebnosti

Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter jih uporabljali samo za namene komuniciranja z vami ter pošiljanje sporočil, v kolikor ste izrazili željo, da vas vključimo v bazo prejemnikov naših e-novic. Za točnost podatkov, ki jih posredujejo naši uporabniki, ne odgovarjamo. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali prodali tretji osebi.

Za vsa dodatna vprašanja v povezavi z našo politiko zasebnosti nam lahko pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Statistični nameni

To spletno mesto uporablja program Google Analytics, ki pošilja majhne datoteke, t.i »piškotke«, vašemu računalniku in analizira kako vi, in ostali uporabniki, uporabljate našo spletno stran. Obstaja možnost, da onemogočite delovanje »piškotkov« na vašem računalniku oziroma nastavite, da se vam, vsakorat ko so »piškotki« poslani, to izpiše na vašem računalniku. V primeru, da boste onemogočili delovanje »piškotkov«, lahko to v nekaterih primerih negativno vpliva na delovanje  posameznih stroritev.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Več informacij / More Information povezava / link.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site