Event calendar in Slovenia


13.5.2013
Prva mednarodna co-konferenca »Družbena odgovornost - od naključja do strategije«


 

Prva učna aktivnost v okviru projekta Hi4CSR
25. Jan 2017

Prva učna aktivnost v okviru projekta Hi4CSR Projekt Harmonizacija in implementacija EU zakonodaje s področja družbene odgovornosti podjetij – Hi4CSR, ki se izvaja v okviru programa Erasmus +, se je pričel v oktobru 2016 in bo trajal do aprila 2018. Evropski projekt združuje 8 evropskih organizacij s področja družbene odgovornosti, in sicer RRiF-plus d.o.o., Abis – The Academy of Business in Society (Belgija), Ekvilib Inštitut (Slovenija), Global Impact Grid (Nemčija), Institut za drustveno odgovorno poslovanje (Hrvaška), LUM University (Italija), Pontis Foundation (Slovaška) i [ ... ]

Preberi več >>
Projekt Hi4CSR: vzpostavljen je projektni blog
15. Dec 2016

Projekt Hi4CSR: vzpostavljen je projektni blog   V okviru projekta Hi4CSR je z namenom, da bi teme družbene odgovornosti približali širši javnosti, podjetjem, odločevalcem in mladim strokovnjakom, konzorcij projekta vzpostavil spletno platformo, ki bo v obliki bloga na mesečni ravni naslavljala številne pomembne teme. 

Preberi več >>
Podelitev certifikatov »Družini prijazno podjetje«
05. Dec 2016

Podelitev certifikatov Družini prijazno podjetje   Slavnostna podelitev certifikatov Družini prijazno podjetje bo potekala v petek, 9. decembra 2016, v Kreativnem centru Poligon (Tobačna ulica 5, Ljubljana) s pričetkom ob 12. uri.

Preberi več >>
Javno posvetovanje: Od tajnosti k transparentnosti
17. Feb 2017

Uvod v javno poročanje po državah Stičišče za davčno pravičnost platforme SLOGA v koordinaciji Ekvilib Inštituta vas vabi na javno posvetovanje, katerega namen je odprtje širše razprave o priporočilih in predlogih za večjo transparentnost mednarodnega poslovanja s poudarkom na javnem poročanju po državah (t.i. country by country reporting), ukrepu za velika mednarodna podjetja, o katerem se razpravlja na ravni Evropske unije.

Preberi več >>
Skupinska ulična akcija ob Dnevu žena
16. Feb 2017

Vabilo prostovoljcem in aktivistom k sodelovanju pri zasnovi in izvedbi ulične akcije. 

Preberi več >>
Aktivisti v Luksemburg v podporo žvižgačem
09. Dec 2016

Sporočilo za javnost:   AKTIVISTI IZ 20 DRŽAV POTUJEJO V LUKSEMBURG IZRAZITI PODPORO “JUNAKOM” LUXLEAKS-a   Ob ponedeljkovem ponovnem sojenju žvižgačema in novinarju, ki so javnosti razkrili t.i. LuxLeaks škandal, se bo v Luksemburgu zbralo več kot 100 aktivistov iz 20 evropskih držav, da zahtevajo zaščito žvižgačev.

Preberi več >>

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Več informacij / More Information povezava / link.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site